Usi exterior

Posted on January 6th, 2013

Usi FurnirPentru fiecare dintre noi, usile reprezinta o investitie pe termen lung. Aspectul si calitatea usilor ne vor intampina intotdeauna cu caldura caminului de care avem nevoie, oferindu-ne posibilitatea de a ne creea stilul propriu.

Usile pot fi prelucrate pe orice dimensiune in cazul celor cu furnir natural , sau pot fi pe dimensiuni standard in cazul celor importate, astfel puteti opta pentru o solutie inteligenta care sa va va scuti de stresul si neplacerile unei alegeri neinspirate.In urma vizionarii ofertei noastre si in speranta unei bune colaborari, asteptam sa ne contactati pentru a va putea face o oferta conform dorintelor dumneavoastra.

Usi Culisante :Desi la amenajarea casei usile sunt lasate la sfarsit, achizitionarea usilor facute pe comanda trebuie inceputa din timp, intrucat procesul de fabricare dureaza mai mult ( un lucru normal avand in vedere ca fiecare usa se face pe dimensiunea care aveti nevoie), comparativ cu dimensiunile standard, unde de regula, comerciantii le au pe stoc, iar daca pretul este ca al unei usi standard, atunci a-ti facut o afacere buna pe termen lung.

Usi InteriorProducem usi de exterior în sistem triplu-stratificat executate pe baza unor solutii proprii, moderne, însotite de avize de specialitate, ce se prezinta ca produse competitive la nivelul standardelor actuale în domeniu. Usile de exterior satisfac cele mai înalte exigente privind siguranta, izolarea termica si fonica, etanseitatea si nu în ultimul rând finisarea.

Usile celulare, cu furnir natural, reprezinta alegerea optima, in care nuantele de lemn natur lacuit, usor de intretinut, scoate in evidenta nobletea lemnului din care sunt facute. Usile celulare se compun din: foaie de usa cu cadrul si traverse de ranforsare din lemn de brad, placat cu furnir natural, interiorul acestora fiind format din celule de mdf. Tocurile: sunt din lemn masiv de brad, placate cu furnir natural la nuanta foii de usa. Pervaze: din mdf furniruite la nuanta usii. Pretul acestor usi cu furnir de stejar sau mahon este de 500 ron.
Usi La Comanda : Pretul include: tocuri, balamale, cheder de etansare, broasca. La cere se pot confectiona captuseli ( extensia de toc care imbraca grosimea peretelui).

Usi Interior Preturi Usile din lemn masiv stratificat, beneficiaza de un design placut, rezistenta, (stratificarea acestora impiedicand contorsionarea lemnului in timp), iar diversitatea paletei de nuante, va ofera posibilitatea de a creea un stil aparte. Comercializam usi din lemn de tei, de la 800 ron si usi din lemn de stejar, de la 1000 ron. Pretul include: foaie de usa, toc, balamale cheder de etansare si broasca. La cerere se pot confectiona captuseli (extensia de toc, care imbraca grosimea peretelui).

Usi De Interior Producem usi de exterior în sistem triplu-stratificat executate pe baza unor solutii proprii, moderne, însotite de avize de specialitate, ce se prezinta ca produse competitive la nivelul standardelor actuale în domeniu. Usile de exterior satisfac cele mai înalte exigente privind siguranta, izolarea termica si fonica, etanseitatea si nu în ultimul rând finisarea.

More results:
Usi Lemn Usi Interior Preturi Usi La Comanda


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments


Leave a Comment
Search

Follow

follow on
Categories

no categories
Tags

no tags
Recent Posts

create a website with SnapPages
Create a free website >